Picl

SPECIAAL

Fraterhuis Academie

 

Vanaf januari 2017 verwelkomt de Fraterhuis Academie in het Celekwartier opnieuw prominente gastdocenten uit de wereld van de film die vanuit hun eigen expertise invulling geven aan een publiekscollege. Variërend van filmdeskundigen zoals wetenschappers, recensenten en filosofen tot aan filmmakers zoals regisseurs, scenarioschrijversen  documentairemakers. Voor meer informatie en kaartverkoop zie de 'kalender' op deze website.

 

HORECA

Café Foyé is geopend vanaf 10.00 uur.

 

PARKEREN

In de parkeergarage Emmawijk en op parkeerterrein Burgemeester van Roijensingel. Beide zijn voordeliger dan in het centrum of in Q-park en toch op loopafstand.

 

OPENBAAR VERVOER

Met de NS vanuit Amsterdam (68 minuten), Utrecht (51 minuten), Nijmegen (83 minuten), Enschede (67 minuten) en Groningen (57 minuten). De wandeling richting het Fraterhuis bedraagt minder dan 10 minuten.

 

 

ACTUEEL PROGRAMMA-OVERZICHT 2017

 

Zaterdag 22 april staat de Fraterhuis Academie in het teken avontuurlijk reizen. Aan de hand van korte films en een interactieve lezing presenteert creatief avonturier Erwin Zantinga een college vol avonturen van kleurrijke mensen die je inspireren om het onbekende te ontdekken.

Film & Reizen

Een weekend met een volle backpack de natuur in, zes dagen hiken langs de Nederlandse kust of bikepacken door Schotland. De films verhalen over buitengewone reizen door gewone mensen die de platgetreden paden voor gezien houden en nieuwe manieren vinden om de wereld te ontdekken. Erwin Zantinga is organisator van het Rough Conditions Adventure Film Festival en maakt reizen in binnen- en buitenland; 450 kilometer op inline skates door Nederland in de winter, 2500 kilometer fietsen zonder navigatiemiddelen of een vierdaagse tocht langs een rivier in de Ardennen.


Praktisch
Zaterdag 22 april van 11.00-14.00 uur.
De entreeprijs is € 15 regulier en € 10 voor Vrienden / studenten.
Inclusief pauze met aangeklede koffie & thee, en een college-envelop