Picl

SPECIAAL

cineville

Filmtheater Fraterhuis is in oktober 2014 toegetreden tot het Nederlands filmplatform Cineville.

 

WELKOM IN CINEVILLE ZWOLLE 

Laat je meevoeren langs betoverende klassiekers, bloedstollende thrillers, spraakmakende documentaires en de betere kaskrakers. Je kunt er eindeloos verdwalen en dolen langs verhalen die verwonderen en vermaken. In CINEVILLE ZWOLLE zie je een miljoen verschillende dingen en loop je duizend keer veranderd weg.

 

SEE ALL YOU CAN SEE 

Onbeperkt naar de reguliere films voor € 19,95 per maand in onder andere Amsterdam, Den Haag, Leiden, Rotterdam, Utrecht, Maastricht en vanaf donderdag 2 oktober 2014 ook in Zwolle bij Filmtheater Fraterhuis. Cinevillepashouders krijgen ook 10 procent korting op muziek, film en koffie bij alle winkels van Plato en Concerto.

 

CINEVILLE.NL 

Op Cineville.nl vind je de agenda van alle aangesloten filmtheaters en zie je welke festicals en live-evenementen eraan komen. De redactie van Cineville maakt je wegwijs in het filmaanbod met de Film van de Week, de Moet-je-kijkenlijst van de maand, met columns, nieuwtjes en intervieuws met je lievelingsregisseur. Cineville.nl is je gids in de wereld van film.

 

PSST ...

Je blijft natuurlijk wel Vriend van het Fraterhuis om de Zwolse filmcultuur te ondersteunen en het maandprogramma iedere maand in de bus te ontvangen, toch?!

 

E-TICKETS

Cinevillepashouders kunnen nu ook online e-tickets kopen. Je kiest daarvoor kaartsoort Cineville en vult vervolgens je Cinevillepasnummer in. Uiteraard gelden dezelfde voorwaarden als aan de kassa (maximaal 90 minuten voor aanvang).