Picl

POP UP CINEMA GROTE KERK 12 EN 13 JAN. - COMBI-DOCU BERGKLOOSTER & THOMAS A KEMPIS (LAATSTE KANS 2019)

 

Zwolse COMBI-DOCU  

Tijdens de verbouwing van de Grote Kerk is het Hoogkoor, onverwacht, nog éénmaal het bijzondere decor voor de combi-vertoning van twee sfeervolle Zwolse documentaires. 


Zaterdag 12 januari 2019 om 20:30 uur

Zondag 13 janauri 2019 om 19:30 uur

 

De toegang is € 8,50 (Vrienden) of € 11,50 (regulier). Dit is inclusief programmaboekje en koffie of thee voorafgaand aan de filmvoorstelling.
Kaartverkoop: online (E-tickets), aan de kassabalie in de FilmFoyer van het Fraterhuis, of voorafgaand aan de voorstelling in de Grote Kerk (uitsluitend contant). De kerk is om 20.00 uur open.

BERGKLOOSTER 
Begraafplaats Bergklooster wordt op bijzondere wijze in beeld gebracht met aandacht voor cultuurhistorie, natuur en spiritualiteit welke tot op de dag van vandaag tastbaar aanwezig zijn. En betekenis geven aan deze bijzondere Zwolse plek.

THOMAS A KEMPIS 
In de aansluitende filmdocu worden plaatsen bezocht die herinneren aan het leven en werk van Thomas a Kempis. Unieke beelden vanuit zijn geboorteplaats Kempen (Dld), de stad Deventer en vanzelfsprekend komen dichter bij huis Windesheim, Zwolle en de Agnietenberg aan bod. 

 

IN SAMENWERKING MET ALLEMAAL_ZWOLLE

Allemaal Zwolle is een klein team (gehuisvest in het HCO) met grote samenwerkingen waardoor ze de geschiedenis van Zwolle laten zien én beleven op verschillende locaties in de stad. "Verhalen van vroeger geven betekenis aan het leven van nu en inspireren voor morgen. Elk verhaal is de oorsprong voor een nieuw verhaal. Het verhaal van Zwolle is niet één verhaal, het zijn allemaal verhalen."