Picl

MAANDAG 19 MAART: AMONGST FRIENDS - SNEAK PREVIEW PREMIèRE (NIEUW)

Nieuw: iedere maand actuele sneak previews in het Fraterhuis

 

 

Amongst Friends - Sneak Preview Première 

Filmtheater Fraterhuis presenteert in samenwerking met filmcollectief Amongst Friends elke derde maandag van de maand een gloednieuwe sneakpreview première.

Deze exclusieve sneak geeft filmliefhebbers de kans om weken en soms zelfs maanden, vóór de publiekspremière de film al op het grote witte doek te zien. Ook worden filmmakers betrokken bij deze bijzondere avonden, bijvoorbeeld door videointroducties.

Elders in het land vertonen op hetzelfde moment nog vijf andere filmtheaters dezelfde film en de film blijft geheim tot in de zaal. 

 

Presentatie 

De avonden in het Zwolse filmtheater worden steeds gepresenteerd door filmkenner Kenneth Stamp in de intieme en historische setting van de ROOSDORPZAAL. Kenneth Stamp presenteert het filmnieuws in het programma RIZA op NPO radio 1.

 

Feestelijke aftrap

Op maandag 19 maart om 21:15 uur is de aftrap met de eerste Among Friends avond in het Fraterhuis. Een feestelijk avond met extra's zoals een een drankje na afloop, beschikbaar gesteld door het Filmtheater. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

 

Nieuwsgierig ?

Nieuwsgierige filmliefhebbers kunnen de hints voor de actuele filmtitel volgen op sociale media.

facebook.com/sneakpreview

instagram.com/afsneak