Picl

NEDERLANDS FILMFESTIVAL 2017 NU @FRATERHUIS & @PICL

Picl & Nederlands Filmfestival

Dat wij de Nederlandse film een warm hart toedragen is bekend, dus een samenwerking met Het Nederlands Film Festival ligt voor de hand. Dit jaar bieden we niet alleen films aan uit "Het Forum van de regisseurs", maar ook de nominaties van de Gouden kalveren.

Natuurlijk is het leuker om naar Utrecht af te reizen, zoveel mogelijk films te zien en echte acteurs tegen het lijf te lopen, maar lukt dat dit jaar niet, dan hebben wij de next best thing: een mooie selectie uit het festivalprogramma via ons Fraterhuis op Picl.

 

 

Hoe werkt Picl?

Picl is een nieuwe service van de grote filmtheaters. Speciaal geselecteerde films die bij ons in het Fraterhuis draaien, kun je nu ook thuis bekijken. Vaak meteen al vanaf de première maar ook wanneer de film niet meer in onze Fraterhuisfilmzaal draait, kun je hem nog wel gewoon thuis, op je eigen ‘filmlocatie"’ bekijken.

 

Via je TV, laptop, tablet of smartphone en op elk moment van de dag. Je betaalt slechts één keer per film en kunt hem gedurende 48 uur thuis bekijken.


Dus, geen tijd of zin om de deur uit te gaan? Dan haal je gewoon het Fraterhuis naar je eigen (t)huis. En bovendien ondersteun je hiermee ook nog de locale filmcultuur in Zwolle.

Het complete aanbod vind je bij Filmtheater Fraterhuis bij Picl . Klik op het Picl-logo bij de film van je keuze en volg de stappen.