Picl

AANMELDEN WEEKOVERZICHT

In de zomer van 2016 is Filmtheater Fraterhuis overgegaan op een weekprogrammering.

 

WEEKPROGRAMMERING

De reden hiervoor is dat het lastiger is geworden om (actuele) films voor een langere termijn vast te kunnen leggen. Bioscopen en de grotere filmtheaters met een dagelijkse programmering zijn ons hier inmiddels in voorgegaan. We kunnen dankzij de weekprogrammering wèl actueler programmeren, meer premières aanbieden en films die uitverkocht zijn langer in Zwolle houden. 

 

 

FILMWEEK

Uiterlijk maandagavond wordt op onze website het complete programma voor de nieuwe filmweek bekendgemaakt. Een filmweek loopt steeds van donderdag t/m woensdag.

Het actuele Weekoverzicht ligt bovendien als papieren flyer in de hal van onze filmfoyer.

 

 

WEEKOVERZICHT

Daarnaast kan iedereen zich inschrijven voor het Weekoverzicht met het complete overzicht van de data en tijdstippen. Aanmelden kan door hier te klikken.

 

 

PROGRAMMERING BIJZONDERE EVENEMENTEN

We kunnen bijzondere evenementen, zoals de pop-up cinema in de Grote Kerk, het Fantastisch Kinderfestival of deelname aan het IDFA festival, gelukkig wèl eerder vastleggen. Ook als we specifieke filmtitels eerder kunnen vastleggen zullen we deze zo spoedig mogelijk op de website plaatsen en de kaartverkoop direct beginnen. 

 

 

VRIENDENVOORDEEL & PROGRAMMABLAD

Het papieren programmablad blijven we toesturen aan onze Vrienden. Hierin blikken we vooruit op de filmtitels die we de komende periode zeker zullen vertonen en houden we filmliefhebbers op de hoogte van (Vrienden)acties en nieuws. 

Vrienden kunnen met korting onze filmvoorstellingen bezoeken en steunen daarmee ook de onafhankelijke filmcultuur in Zwolle.

 

 

Henriëtte Boerhof (directeur Filmtheater Fraterhuis)