Picl

VRIJDAG & ZATERDAG GRATIS NAZOMERAVONDFILM IN CELEKWARTIER #POP-UP CINEMA

We vieren de nazomer met gratis toegankelijke en muzikale pop-up cinema #Celekwartier op het Celepleintje.

Op vrijdag 28 augustus en zaterdag 29 augustus verzorgen de Fraterhuisvrijwilligers onder de nazomer sterrenhemel, twee bijzondere buitenfilmvoorstellingen. Speciaal voor alle muziek- en filmliefhebbers start steeds bij het vallen van de binnenstadsduisternis, zo rond de klok van 21.30 uur,  een film of documentaire in het teken van muziek.

 

20 FEET FROM STARDOM (28/8)

Op vrijdag 28 augustus start om 21.30 uur de met-een-Oscar-bekroonde muziekdocumentaire '20 Feet From Stardom (2013)'. Regisseur Morgan Neville volgt het behind the scenes-leven van enkele achtergrondzangeressen van wereldsterren als Mick Jagger, Bruce Springsteen en Stevie Wonder, en laat hen aan het woord, met bijzondere verhalen tot gevolg.

 

BEGIN AGAIN (29/8)

Op zaterdag 29 augustus start om 21.30 uur de feelgoodfilm 'Begin Again (2013)', een muzikale ode aan de stad New York. Een singer-songwriter (Keira Knightley) en voormalig muziekproducent (Mark Ruffalo) van een muzieklabel zijn allebei op zoek naar een frisse start en besluiten samen muziek te gaan maken in de straten van zomers New York.

 

CELEKWARTIER & KAARTEN

We hopen op zwoele zomeravonden en zetten op het Celeplein alvast de eerste stoelen en dekentjes klaar. Je eigen zitplek meenemen mag natuurlijk ook.

De voorstellingen gaan ongeacht de buitentemperatuur door en de gratis kaarten zijn vanaf een uur voor aanvang verkrijgbaar aan de kassa van het Fraterhuis, publieksingang aan de Blijmarkt. Reserveren is niet mogelijk en kom op tijd want vol = vol.

 

CAFÉ FOYÉ

De buitenbar van Café Foyé is de hele avond geopend.